М. Скуратовський " Ліворуч від президента"

290,00 грн
Назва: :

М. Скуратовський "Ліворуч від президента"


Автори: : М. Скуратовський
Мова: українська
Рік видання: 2021
Кількість сторінок:  256
Розмір/формат: 60x90/16 (145x215 мм)
Обкладинка: палітурка
Серія:

Літературно-художнє видання

ISBN 978-966-922-192-6

 

Мемуари автора, який пройшов шлях від військового перекладача, викладача англійської та французької мов до офіційного перекладача Президента України та посла.

Паралельно з описом життєвого шляху автора читач знайомиться з подіями від 70­х років ХХ століття до початку ХХІ століття, представленими крізь призму його сприйняття: Афганістан, ситуа­ція у прифронтових державах Південної Африки, а також робота з Л. M. Кравчуком і Л. Д. Кучмою та багато іншого.

Розрахована на широке коло читачів.

 
 
 

 

Про автора: Михайло Скуратовський народився 1953 року в Києві. Закінчив Київський державний університет ім. Т. Г. Шевченка, перекладач англійської та французької мов.

Має дипломатичний ранг Надзвичайного і повноважного посла. Працював послом України в Південно-Африканській Республіці, Ботсвані, Замбії, Зімбабве, Республіці Мадагаскар, Намібії, Данії, постійним представником України при відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві. До роботи в системі Міністерства закордонних справ протягом майже семи років був офіційним перекладачем президентів Укра­їни Л. М. Кравчука і Л. Д. Кучми.

У журналах «Всесвіт», «Вітчизна» та деяких інших публікувалися його статті, переклади з англійської мови на українську африканських і англійських поетів та оповідань А. Конан Дойля. Вийшовши на пенсію, вирішив спробувати свої сили в жанрі детектива, і в 2018 році у видавництві «Саміт Книга» вийшла його повість «Операція “Сафарі”». Член Української асоціації письменників детективного та пригодницького жанру. Нині ж автор спробував познайо­мити читачів з ключовими моментами свого життєвого шляху. Ну, а назва книги — «Ліворуч від президента. Записки перекладача» — говорить сама за себе.

 

Розділи: Літературно-художні видання

Парламентське видавництво

Відділ маркетингу: (044) 272-12-61
Бухгалтерія: (044) 272-05-83
e-mail: vvrsub@gmail.com