Науково-практичний коментар до Закону України "Про державну службу"

415,00 грн
Вийшло друком видання:
 
Назва: 
Науково-практичний коментар до Закону України  "Про державну службу"
Науково-практичне видання
 
Керівник авторського колективу
А. О. Селіванов
 
Мова: українська
Рік видання: 2017
Кількість сторінок: 512 с.
Розмір/формат: 60х90/16 (145х215 мм)
Обкладинка: тверда
ISBN 978-966-922-103-2
 
        

Прийняття Верховною Радою України Закону України «Про державну службу» природно вимагає новітнього праворозуміння у сфері застосування норм, кожного положення закону для створення єдиної практики для державних службовців щодо зайняття, перебування і припинення їх діяльності на відповідних посадах державної служби.

Поява першого науково-практичного коментаря вказаного закону знаменує стан пізнання досить складних понять, категорій та інститутів державної служби. Авторський колектив у складі відомих вчених з наук адміністративного і трудового права виконав завдання створити доступний науковий коментар-посібник для апарату державних органів, органів державної влади, суддів і прокурорських працівників, викладачів та студентів юридичних ВНЗ.

У науково-практичному коментарі здійснено класичний постатейний системно-структурний аналіз правових норм Закону України «Про державну службу». Видання підготовлене із врахуванням сучасних новел чинного законодавства, що регулює відносини у сфері державної служби, у взаємозв’язку із новітніми тенденціями формування і розвитку інституту державної служби та його значення для розбудови в Україні демократії на засадах «служіння народу».

Видання розраховане на слу жбовців, що проходять державну службу, наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів, суддів, практикуючих юристів.

Розділи: Наукові видання

Парламентське видавництво

Відділ маркетингу: (044) 272-12-61
Бухгалтерія: (044) 272-05-83
e-mail: vvrsub@gmail.com