Возлюбленик муз і грацій: Шевченко incognito. Книга друга

485,00 грн
Назва: Возлюбленик муз і грацій: Шевченко incognito. Книга друга
Автор: Антонія ЦВІД
Мова: українська
Рік видання: 2020
Кількість сторінок:  784
Розмір/формат: 84х108/32

Обкладинка: палітурка
ISBN 978-966-922-170-4
ISBN 978-966-922-169-8 (Т2)
  
 
 
 
 

 Третє видання роману-кіноперформансу відомої української письменниці Антонії Цвід «Возлюбленик муз і грацій. Шевченко inсognito» у жанрі non fiction, – своєрідна енциклопедія життя і творчости великого українського поета й художника Тараса Шевченка.

 Твір базується на архівних документах, спогадах сучасників, новітніх версіях біографів, а також – на таємних родинних реліквіях, виявлених письменницею. Авторка об’єктивно відтворює образ генія через призму його стосунків з жінками-музами на тлі дійсности Російської імперії ХІХ ст., розкриває світовому загалу невідомі та маловідомі сторінки з особистого життя пророка України. На карколомних віражах долі поета з переслідуванням та в’язницями йому не судилося зазнати родинного затишку, відтак у творі постає чимало пристрасних картин. 

  Роман-перформанс Антонії Цвід став подією як в Україні, так і за її межами: його читають у десятках країн світу. Книга розрахована на учнівську й студентську молодь та на широке коло читачів.

 

Про авторку: Антонія Цвід - українська письменниця, член Національної спілки письменників України та Світової асоціації поетів "Poets del Mundo" (Франція). Авторка двох десятків поетичних, прозових і публіцистичних книг. Володарка Гран-прі міжнародного конкурсу "Шевченко єднає народи", лавреатка німецько-французької літературної премії ім. Антуана де Сент-Екзюпері; міжнародних премій: "Сад божественних псень" ім. Г. Сковороди, "Тріумф" ім. М. Гоголя;4 всеукраїнської - ім.О. Олеся, "Літературний Олімп" та ін.

 

Розділи: Літературно-художні видання

Парламентське видавництво

Відділ маркетингу: (044) 272-12-61
Бухгалтерія: (044) 272-05-83
e-mail: vvrsub@gmail.com